Usbl og KONE inngår samarbeid for å tilby kundefordeler til Usbls forvaltede borettslag og sameier

Press Release Publisert 07.05.2023

Usbl, det nest største boligbyggelaget i Norge, og KONE, et verdensledende selskap innen heis- og rulletrappbransjen, er glade for å kunngjøre sitt nye samarbeid som gir eksklusive kundefordeler til Usbls 1800 borettslag og sameier over hele Østlandet.

Usbl har helt siden 1948 bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer, og de tilbyr alt fra moderne leiligheter i byen til sjarmerende rekkehus ved skogkanten. Bærekraft er en viktig drivkraft for Usbl, og de har et langsiktig perspektiv som tar hensyn til miljøet. I dag står vi overfor store samfunns- og miljømessige utfordringer, og som et boligbyggelag ønsker Usbl å gjøre det enklere for alle å bidra der de kan.

Gjennom dette samarbeidet vil Usbls forvaltede boligselskap nyte godt av fordelaktige betingelser på heisservice hos KONE AS. Dette samarbeidet er et resultat av begge parters felles mål om å levere enestående kvalitet og verdi til sine kunder.

-         Vi er glade for å kunne tilby våre styrer i borettslag og sameier et godt tilbud gjennom denne samarbeidsavtalen, sier Hallvard Bratberg fra Usbl. I tillegg er vår ambisjon å være en pådriver for bærekraftige løsninger innenfor eiendomssektoren, derfor er vi glade for å inngå et samarbeid med en aktør som deler vårt syn og har høye ambisjoner på dette. 

KONE er anerkjent for sin ekspertise innen service, modernisering og installasjon av heiser, rulletrapper, porter og dører. Med over 113 års erfaring og tilstedeværelse i over 100 land, har KONE et sterkt globalt varemerke. I Norge har KONE AS vært en ledende landsdekkende aktør innen heis og rulletrapp siden 1968. I tillegg til egne produkter utgjør ca. 40 % av deres serviceportefølje ikke-KONE produkter.

-         Vi er svært stolte og ser med stor entusiasme frem til dette spennende samarbeidet. Vi gleder oss til å presentere våre innovative og fremtidsrettede service- og vedlikeholdstjenester til Usbl sine forvaltede borettslag og sameier, sier Richard Huber, Administrerende direktør KONE AS. 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Hallvard Bratberg, Direktør Kommersiell Utvikling Usbl, hab@usbl.no / tlf. 91636867
Richard Huber, Administrerende direktør KONE AS, richard.huber@kone.com 

img_pressemelding-usbl-samarbeidsavtale-900px

På bilde: F.v. Martin Stadheim, Senior Prosjektleder Usbl, Sander Schanke, Key Account Manager Usbl, Morten Zetterstrøm, Digital Solutions Manager KONE AS og Joakim Johansen, Salg/teknisk konsulent KONE AS 


Om KONE

KONE er en verdensleder innen heis- og rulletrappbransjen og leverer heiser, rulletrapper og automatiske dører samt løsninger for vedlikehold og modernisering, for å tilføre verdi til bygninger gjennom hele livssyklusen. Ved hjelp av mer effektiv People Flow® sørger vi for at folk kan forflytte seg trygt, komfortabelt og pålitelig i høyere, smartere bygninger. I 2022 hadde KONE en nettoomsetning på 10,9 milliarder euro og over 60 000 ansatte på slutten av året. KONEs B-aksjer er notert på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland. www.kone.com


Del denne siden

Cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere nettstedets funksjonalitet og for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Hvis dette er greit for deg og du godtar alle cookies, klikker du på 'Godta alle' -knappen. Du kan også lese mer om vår datahåndtering i vår personvernerklæring.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website