WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

Betydelige forbedringer med modulbasert heismodernisering

ELEKTRISK SYSTEM

En modernisering av styreenhet og elektrisk system i en eldre heis vil gjøre den mer pålitelig, miljøeffektivt, sikker og tilgjengelig. Ettersom våre elektriske løsninger er raske å montere, vil de innebære minimale forstyrrelser for beboerne i bygningen.

HEISMASKIN

Heismaskinen er den delen av heisen som utfører den største jobben. Utskifting av slitte, foreldede heismaskiner er viktig for sikkerheten og kjørekomforten.

HEISKUPEER

Det er vanlig at heisens mekaniske system fortsatt er i god stand, men at kupéinteriøret er slitt og foreldet. Med våre moderniseringsløsninger for heiskupeer kan du oppgradere interiøret med en rekke moderne og slitesterke designalternativer og tilbehør.

ANROPSUTSTYR

Våre heisanropssystemer gir bedre tilgjengelighet og øker sikkerheten og komforten for passasjerene. De gir rask toveiskommunikasjon med KONEs Kundesenter hele døgnet i en eventuell nødssituasjon.

DØRER

Å legge til en ny, automatisk heisdør øker sikkerheten, men kan samtidig bety høyere vekt og mindre plass. Våre lette automatiske dører gir maksimal plass inne i kupeen og går både smidig og stille.