WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

BESKRIVELSE

I motsetning til ordinære heiskontrollsystemer, som bare registrerer ønsket kjøreretning, tar vårt destinasjonskontrollsystem også hensyn til ønskede etasjer og antall ventende passasjer, for dermed å kunne tilby betydelig bedre effektivitet og komfort.

FORDELER

  • Den beste ytelsen og passasjerkomforten i én og samme løsning, muliggjort ved den mest avanserte og fleksible teknologien på markedet
  • Tydelig veiledning, ingen unødvendige stopp og mindre overfylte heiser ved å tildele folk en heis ut fra hvilken etasje de skal til
  • Tiltalende, brukervennlige betjeningspaneler, inkludert nye berøringsskjermer og mobilapplikasjoner for smarttelefoner
  • Enkel integrering med KONE Access eller adgangskontrollsystemer fra tredjeparter

Høydepunkt

kone

TO TYPER DESTINASJONSKONTROLLSYSTEMER

Med det tradisjonelle destinasjonskontrollsystemet anropes heiser bare ved hjelp av destinasjonspaneler, mens hybridsystemet benytter destinasjonspaneler i hovedinngangsetasjene i tillegg til vanlige betjeningspaneler i heiskupeene.

kone

BETJENINGSPANELER

Vårt utvalg av stilige kupé- og destinasjonspaneler er enkle å bruke og fremhever utseendet til inngangspartiet og heisene dine.

kone

SMARTTELEFON-APPLIKASJON

Med mobilapplikasjonen KONE RemoteCall™ kan passasjerer anrope en heis fra hvor som helst i bygningen ved hjelp av mobilen sin.

kone

NETTBRETT-APPLIKASJON

KONE RemoteCall™ med fast kildeetasje kan brukes som midlertidig destinasjonspanel, eller resepsjonspersonell kan bruke den til å anrope heiser for besøkende.

kone

INTEGRERT DESTINASJONS- OG ADGANGSKONTROLL

KONEs destinasjonskontrollsystem kan integreres med enten KONE Access eller et adgangskontrollsystem fra tredjepart for ytterligere å forbedre sikkerheten og personflyten.

kone

ADGANGSSPERRER

Ved å integrere våre adgangssperreløsninger med våre destinasjons- og adgangsløsninger, oppnår du en helhetlig design, fleksible tilpasningsmuligheter og økt komfort for besøkende og beboere

Hjelpeverktøy og brosjyrer

Flere hjelpeverktøy og nedlastinger

Relaterte emner