Til toppen av siden

Hvorfor velge KONE?

SERVICE I VERDENSKLASSEN

Uansett hvor du er i verden, så kanaliserer vi vår globale ekspertise inn i profesjonell, lokal service.

ALT FRA ÉN PÅLITELIG LEVERANDØR

Vi tilbyr høykvalitets heiser, rulletrapper og automatiske dører for alle typer bygninger. Våre vedlikeholds- og moderniseringstjenester sørger for at anlegget ditt er pålitelig og trygt å bruke.

Support gjennom hele prosessen

Visste du at en godt vedlikeholdt heis eller rulletrapp kan fungere i flere tiår? I KONE står vi klare til å følge deg opp gjennom hele levetiden til heisen eller rulletrappen.

SØRGE FOR FORNØYDE BEBOERE

Våre forebyggende vedlikeholdstjenester sørger for at anlegget ditt fungerer som det skal. Vi utfører service på over en million heiser og rulletrapper og dører globalt, både fra KONE og andre produsenter. Utgangspunktet er en forståelse for dine vedlikeholdskrav, slik at vi kan levere den vedlikeholdsløsningen som passer best for deg. Vi kan skreddersy serviceplanen din slik at den passer perfekt med ditt installasjonssted og anlegg, uansett merke eller type.

PLANLEGGE FOR FREMTIDEN

Som servicekunde hos KONE kan du enkelt holde orden på tilstanden til anlegget og nylig gjennomførte aktiviteter. Vil tilbyr grundig tilstandsanalyse og planleggingsstøtte for å bidra til å utelukke overraskelser i ytelse og budsjettering. Når tiden er inne, sikrer en godt planlagt modernisering at anlegget ditt fortsetter å fungere pålitelig, og at det oppfyller de nyeste sikkerhetsstandardene og passer inn i bygningens design.

TID FOR Å FORBEDRE ANLEGGET

Tiden setter sine spor, selv med det mest robuste utstyret. Du kan oppgradere anlegget med moderniseringspakker og oppnå bedre sikkerhet, pålitelighet, tilgjengelighet og utseende, samtidig som energikostnadene reduseres. Med våre løsninger for full utskifting kan du eventuelt få en ny start og nyte fordelene ved en splitter ny heis eller rulletrapp på kortest mulig tid.