WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

Moderniser med modulbaserte pakker – store forbedringer på en enkel og effektiv måte!

Drivsystem

Modernisering av et tradisjonelt snekkegir med det miljøeffektive drivsystemet KONE Direct Drive reduserer energiforbruket og øker påliteligheten og ytelsen. Ettersom det er lett å komme til kritiske komponenter, innebærer det minimal avbruddstid samt raskere og enklere vedlikehold.

Kjede

Med vårt smørefrie trinnkjede slipper man oljelukt og risiko for oljelekkasje gjennom kledningen. Det reduserer brannfaren betraktelig og forenkler vedlikeholdet.

Styreenhet

Utskifting av en aldrende styreenhet med en moderne mikroprosessorbasert enhet gir vesentlig høyere sikkerhet og energieffektivitet. Styreenheten KONE 501 kan kobles til de nyeste sikkerhetskontrollsystemene for å gi ekstra trygghet.

Utseende

Det er en enkel å sak å matche utseendet på rulletrappen med bygget for øvrig eller gjøre den til et oppsiktsvekkende designinnslag. Du kan skifte ett eller flere balustrader, trinnplater, kamsegmenter, sokler og deksler, rengjøring- og justering av trinnbane og belysning.

Sikkerhet

Det er viktig å sørge for at rulletrappene oppfyller alle gjeldende lokale standarder. Vi tilbyr flere løsninger for oppgradering av anlegget, deriblant børsteavbøyere, dynamiske bremser og ekstra varselmerking.

Planleggingsverktøy og brosjyrer

Flere planleggingsverktøy og brosjyrer