WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

Hvorfor modernisere med KONE?

EN INVESTERING SOM LØNNER SEG

En heismodernisering fra KONE forbedrer sikkerheten, driftssikkerheten, tilgjengeligheten og utseendet, og gir dessuten lavere energikostnader.

MER FORNØYDE BRUKERE AV BYGGET

Et samarbeid med oss gir deg bedre driftssikkerhet, tilgjengelighet og komfort – gjennom hele byggets levetid.

EN PROBLEMFRI INSTALLASJON

Vår profesjonelt styrte moderniseringsprosess gir minimale forstyrrelser for leietakere og besøkende.

KONEs moderniseringsprosess for heiser

Planlegging

Bilde

Installasjon

Bilde

Ferdigstilling

Bilde

Fordeler med heismodernisering

Ytelse

En modernisert heis gjør jobben bedre. Du får mindre venting, færre driftsstanser og mindre frustrasjon – alt fra din eksisterende heis. Det vil bli færre reparasjoner med en ny og oppdatert styreenhet og våre moderne heismaskiner, som er konstruert for å vare og spare energi. Du får fordeler med de nye heisdørene og anropsutstyret, som er pålitelige, brukervennlige og flotte å se på.

Sikkerhet

Vi setter sikkerheten høyest – våre innovative forbedringer vil gjøre utstyret sikrere og bidra til at både du og passasjerene føler dere tryggere. Du vil dra nytte av forbedret sikkerhet på flere områder, blant annet: Kupédører som fungerer bedre, nøyaktig heiskupéstopp, bedre belysning som gir bedre sikt og større trygghetsfølelse, et toveis kommunikasjonssystem inne i kupeen, en nødstrømforsyning i tilfelle strømbrudd og mye mer.

Tilgjengelighet

God tilgjengelighet er en av de viktigste kvaliteten ved en heis. Med full heisutskifting kan du få helt opptil 50 % mer plass i heiskupeen. Med en modernisering kan du justere dørene så åpningen blir bredere, slik at det er mulig å få inn en rullestol eller barnevogn. Enkel og smidig personflyt gir økt livskvalitet for alle i bygget og sørger for at bygget fortsetter å være attraktivt for nåværende og potensielle nye leietakere og eiere.

Utseende

En heis som ser fin ut, utgjør et supplement til bygge og gjør heisturen til en god opplevelse. Du kan forvandle den gamle heiskupeen til en moderne variant som del av moderniseringsprosjektet. Oppgrader heisen med stilfulle, holdbare og rengjøringsvennlige materialer uten at heisen blir tyngre. Vi har flere profesjonelt designet kupéinteriører å velge mellom. Alternativt kan du velge en ferdigutviklet kupédesign eller designe din egen ved å mikse og matche materialer og tilbehør etter egne preferanser.

Miljøvennlighet

En modernisering kan gjøre heisen vesentlig mer miljøvennlig. Vi tilbyr en energieffektiv KONE EcoDisc®-motor som bruker langt mindre energi enn en trekkheis med tannhjulsdrift og to hastigheter eller hydrauliske heiser. Du kan også få energieffektiv LED-belysning i heiskupeen og vårt energibesparende drivsystem som gjenvinner den overskytende bremseenergien og fører den tilbake i nettet. I tillegg har vi alternativer med standby-modus der kupeen automatisk går i hvilemodus når heisen ikke er i bruk. Du kan både spare penger og redusere ditt karbonfotavtrykk.