KONE er igjen rangert blant verdens mest bærekraftige selskaper av Corporate Knights

Press Release Publisert 01.24.2023

KONE Corporation, en global leder innen heis- og rulletrappindustrien har blitt rangert på 19. plass som det mest bærekraftige selskapet i verden av Corporate Knights Inc., et ledende bærekraftig forretningsmagasin og rangeringsorganisasjon, publisert på sidelinjen av World Economic Forum som ble avholdt i Davos, Sveits.

KONE var den eneste i heis- og rulletrappbransjen til å nå opp på listen til Corporate Knights' 2023 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World-rangering. "KONE er i forkant når det gjelder miljøeffektivitet og samfunnsansvar, og spesielt når det gjelder mangfold i ledelsen og fordeling av kjønn," sier Toby Heaps, administrerende direktør i Corporate Knights. Han legger til: – I bunn og grunn handler overgangen til en bærekraftig fremtid like mye om mennesker som om planeten. Inkluderende lederskap er grunnlaget for langsiktig bærekraft.

Corporate Knights liste er basert på analyser av nærmere 6.720 børsnoterte selskaper, med en omsetning på over en milliard dollar. Rangeringene sammenligner også resultatene med MSCI All Country World Index (ACWI), og ifølge organisasjonen indikerer det at bærekraftige prestasjoner gir bedre avkastning for investorer og lang levetid for selskapene.

I KONE er bærekraft en del av bedriftskulturen, noe som også gjenspeiles i strategien som gjelder for 2021 til 2024 – Bærekraftig fremgang med kunden.

"Reduksjon av miljøpåvirkningen og bremsing av klimaendringene til 1,5 °C er blant våre topprioriteter i KONE. Vi samarbeider med leverandørene våre for å for eksempel redusere utslippene i forsyningskjeden. Vi ønsker å hjelpe våre kunder med å utvikle sine bygninger til smarte, bærekraftige bygninger og dermed gjøre byer til bedre steder å bo. Dette gjøres gjennom energieffektive og pålitelige løsninger med transparent informasjon om miljøpåvirkningen, sier Mikko Korte, Executive vice president, Operations Development i KONE.


Om KONE
KONEs oppgave er å skape bedre flyt i bylivet. KONE er en verdensleder innen heis- og rulletrappbransjen og leverer heiser, rulletrapper og automatiske dører samt løsninger for vedlikehold og modernisering, for å tilføre verdi til bygninger gjennom hele livssyklusen. Ved hjelp av mer effektiv People Flow® sørger vi for at folk kan forflytte seg trygt, komfortabelt og pålitelig i høyere, smartere bygninger. I 2021 hadde KONE en nettoomsetning på 10,5 milliarder euro og over 60 000 ansatte ved utgangen av året. KONEs B-aksjer er notert på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland. www.kone.com

empty

Del denne siden

Cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere nettstedets funksjonalitet og for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Hvis dette er greit for deg og du godtar alle cookies, klikker du på 'Godta alle' -knappen. Du kan også lese mer om vår datahåndtering i vår personvernerklæring.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website