KONE AS overtar virksomheten til StarLift AS

Press Release Publisert 01.12.2023

KONE AS har inngått avtale med StarLift AS om overtakelse av virksomheten i selskapet. Dato for virksomhetsoverdragelsen er planlagt til 1. april 2023, og StarLift AS vil fra samme dato inngå som en del av KONE AS.

StarLift AS og KONE AS har samme strategi og visjon når det gjelder å utøve en høy servicegrad og skape verdier for sine kunder. Med det nye eierskapet vil StarLift overføres til KONE AS med en intensjon om å bygge en sterkere installasjons- og vedlikeholdsorganisasjon for vekst og utvikling.

"Vi ser veldig positivt på denne overtakelsen og forsterker dermed vår organisasjon med nye dyktige kolleger, og utvider vårt servicesortiment til beste for både eksisterende og nye kunder i Oslo- og Trondheimsområdet." sier Erik Johnson, Administrerende Direktør KONE AS

Alle henvendelser fra tidligere StarLift kunder skal gå direkte til KONE AS.

For alarm, driftsstans og feilmeldinger (døgnbemannet):
feilmelding@kone.com / telefon 909 22 909, tastevalg 1

Andre henvendelser (faktura, serviceavtaler, annet) (hverdager 8-15):
norge@kone.com / telefon 909 22 909, tastevalg 2

Vi mottar ikke SMS eller MMS


Kontakt KONE her >>


Om KONE

KONE er en verdensleder innen heis- og rulletrappbransjen og leverer heiser, rulletrapper og automatiske dører, samt løsninger for vedlikehold og modernisering, som tilfører verdi til en hvilken som helst bygning gjennom hele livssyklusen. Ved hjelp av mer effektiv People Flow® sørger vi for at folk kan forflytte seg trygt, komfortabelt og pålitelig. Sammen med våre partnere og kunder over hele verden bidrar vi til å gjøre byer til et bedre sted å bo. Ved utgangen av 2021 hadde KONE en nettoomsetning på 10,5 milliarder euro og over 60.000 ansatte. KONEs B-aksjer er notert på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland. www.kone.com

Del denne siden

Cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å optimalisere nettstedets funksjonalitet og for å gi deg den beste brukeropplevelsen. Hvis dette er greit for deg og du godtar alle cookies, klikker du på 'Godta alle' -knappen. Du kan også lese mer om vår datahåndtering i vår personvernerklæring.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website