WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

KONE er rangert som et av de mest innovative selskapene i verden av Forbes. Selskapet har i et århundre tilstrebet å imøtekomme kundenes behov og leverer bransjeledende heiser, rulletrapper og automatiske dører samt nyskapende løsninger for modernisering og vedlikehold.

Vår misjon i KONE er å skape bedre flyt i bylivet. Vår jobb er å få mest mulig ut av verdens byer, bygninger og offentlige rom, fordi vi mener at byer er en del av løsningen for en bedre fremtid.

Bli en del av kjernen i KONE som teknisk ekspert – en hverdagshelt som gjør livet enklere for mennesker. Vi er stolte av å kunne tilby ulike muligheter og erfaringer som hjelper deg med å nå dine karrieremål og personlige mål.

Jobbmuligheter for fagfolk og tekniske eksperter

Tekniske eksperter

Vi kan tilby tekniske eksperter muligheten til å arbeide med landemerkebygninger som setter standarder i bransjen. I tillegg til høyteknologisk utstyr tilbyr vi også avanserte tjenester som garanterer full ytelse hele døgnet. Disse tjenestene utgjør faktisk over halvparten av salget vårt.

Dine ferdigheter hjelper oss med å holde på vår ledende posisjon, og vi har opplæringssentre over hele verden for å hjelpe deg med å utvikle din kompetanse.

Fabrikkarbeidere, montører, testteknikere og serviceteknikere

Fabrikkarbeidere arbeider i produksjonen på de moderne fabrikkene våre over hele verden. Montører og testteknikere er ekspertene som sørger for sikker og fullstendig installasjon av heiser, rulletrapper og automatiske dører. Serviceteknikerne som tar seg av service og modernisering, er KONEs ambassadører, som har daglig kundekontakt og sørger for utmerket service hver eneste dag.

Vi gjennomfører også utdanningsprogrammer for fremtidige tekniske eksperter. Disse programmene gjennomføres ofte i samarbeid med utdanningsinstitusjoner. Kontakt ditt lokale KONE-kontor for å få informasjon om hvordan du kan bli en teknisk ekspert i KONE.

Ledelse

Vi tilbyr fremtidige ledere allsidige muligheter for personlig vekst og karriereutvikling. Vi har også en ledelsesprosess med jevnlige diskusjoner om den videre utviklingen. KONE er en ansvarlig arbeidsgiver med hundre års erfaring og et godt valg for din karriere.

Ingeniører

Vi kan tilby ingeniører et inspirerende miljø for utvikling av ferdigheter og evner. Vi skaper innovasjoner sammen i globale team. KONE tilbyr utmerkede muligheter for jobbrotasjon og karriereutvikling, og vi har lokale og globale opplæringsprogrammer. Noen av disse er utviklet i samarbeid med ledende universiteter.

Sjekk de spennende jobbmulighetene vi tilbyr i forskjellige land!