WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

FLEKSIBEL SERVICE, SKREDDERSYDD ETTER DINE BEHOV

KONE er ledende innen service av høy kvalitet på heiser, rulletrapper, rullebånd og automatiske dører og porter. Enten det er KONE eller andre produsenter er våre vedlikeholdsløsninger av høyeste kvalitet. Med nye KONE Care ™ service får du en fleksibel, intelligent og skreddersydd tjeneste som sikrer høy oppetid og pålitelighet for heisene dine. Som kunde hos KONE kan du være sikker på at gjeldende lover alltid overholdes, og at heisene dine kjører optimalt i samsvar med gjeldende sikkerhetsstandarder. Vi lytter alltid til dine behov og tilpasser vår service til din unike situasjon. Som en del av KONE Care ™ kan du velge mellom flere nye og revolusjonerende tilleggstjenester som f.eks. KONE 24/7 Connected Services med IBM Watson. Vi holder deg alltid oppdatert på heisene dine og gir deg tilgang til den brukervennlige og gjennomsiktige portalen KONE Online, der du kan se statusen til heisene og vår serviceleveranse.

Servicetjenester utviklet for å møte dine behov, uansett hvor store eller små de er

SERVICETJENESTER SOM ER SKREDDERSYDD ETTER DINE BEHOV

Bilde

Vi tilbyr nå et bredt utvalg servicetjenester for å oppfylle dine behov. Dette fleksible utvalget gjør at du kan velge de tjenestene du ønsker selv.

OPPLEV ET HELT NYTT SERVICENIVÅ

Bilde

Vi starter med å gå grundig igjennom anlegget, virksomheten og brukerens behov. På den måten kan vi skreddersy en servicetjeneste som passer for deg. Vårt profesjonelle serviceteam sørger for at anlegget ditt fungerer som det skal.

HOLD DEG OPPDATERT TIL ENHVER TID

Bilde

Ved å bruke våre nye, digitale kanaler kan du og teamet ditt til enhver tid være oppdatert på statusen til både anlegg og servicearbeid. Vår nye KONE Mobil-applikasjon er tilgjengelig for våre servicekunder.

Automatiske dører og porter i bygget? Vi utfører service på de også!

Er det automatiske dører, industridører eller porter i bygget? Med 500.000 dørenheter i service er KONE den nest største serviceleverandøren i verden. Våre kunder finner det stadig mer praktisk å ha KONE-service på alle sine heiser, rulletrapper og dører.

VÅRE SERVICETJENESTER