WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

Profesjonell og problemfri prosess fra start til slutt

1. Planlegging

Vi begynner med å vurdere tilstanden til anlegget ditt og personflyten i bygningen for å se på hvilke moderniseringsmuligheter du har. Deretter kan vi komme med et kostnadsoverslag og gi råd om finansiering.

Når kontrakten er undertegnet, starter vi planleggingen ved å avlegge et besøk på stedet før moderniseringsplanen blir sluttført og nødvendige sikkerhetsprosedyrer utarbeidet.

2. Installasjon

Vi utvikler en skreddersydd plan for hvert prosjekt. Når den endelige prosjektplanen er avtalt, sikrer vi arbeidsområdet og starter installasjonsprosessen. Arbeidet kan legges til mindre travle tider, for eksempel til helger eller netter, for å minimere forstyrrelsene.

Vi holder deg og brukerne dine informert om fremdriften til prosjektet og installasjonsfasene. Er det snakk om mer omfattende moderniseringer som for eksempel full utskifting, demonterer og resirkulerer vi det gamle anlegget før vi klargjør stedet for installasjon. Etter fullført arbeid rydder vi opp på stedet og utfører sluttkontroll av anlegget.

3. Ferdigstilling

Vi foretar den endelige overleveringen og gir deg tekniske og sikkerhetsrelaterte opplysninger og opplæring samt støtte ved tredjeparts inspeksjoner.

Vi kan sørge for at anlegget ditt fungerer pålitelig og sikkert gjennom hele levetiden, ved hjelp av vår tilpassede, forebyggende serviceavtale KONE Care™.

Planlegg og budsjetter for fremtiden på en trygg måte

KONE’s handy service checklist helps you select the right maintenance services for your needs.

KONE Asset Management Planning

Med KONE Asset Management Planning slipper du eventuelle ubehagelige overraskelser når det gjelder anleggets ytelse og budsjettering.

Vi gjennomfører en grundig vurdering av anlegget ditt og gir konkrete anbefalinger om hvilke moderniseringsløsninger som passer, optimale tidsplaner for å redusere forstyrrelser i bygningen samt hvor mye penger du bør sette av til arbeidet.

KONE Care for Life™

En KONE Care for Life™-evaluering er en grundig kontroll av den gjeldende tilstanden til heisen, rulletrappen eller den automatiske døren din.

Du mottar en detaljert analyse av tilstanden til komponenter og systemer, en overordnet oppsummering over områder som trenger oppmerksomhet, samt en forklaring på eventuelle risikoer basert på anleggets gjeldende tilstand.

Verktøy og brosjyrer

Flere planleggingsverktøy og brosjyrer