WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

Tilbake til toppen

VELKOMMEN TIL EN UANSTRENGT, OPTIMAL PERSONFLYT

Advanced People Flow Solutions gir bedre sikkerhet, komfort og bekvemmelighet. Vi kombinerer adgangs- og destinasjonskontroll, kommunikasjon og overvåking av utstyr for å levere en sømløs brukeropplevelse når du beveger deg i og mellom bygninger.

KONE RESIDENTIAL FLOW

KONE ADVANCED PEOPLE FLOW LØSNINGER FOR BOLIGBYGG

Når du beveger deg gjennom en bygning, åpnes dører, heisene ankommer med din etasje forhåndsvalgt, og digitale meldinger holder deg oppdatert på informasjon om bygget. Et integrert system som hjelper bygninger bedre å betjene sine beboere.

ANBEFALTE FORBEDRINGSLØSNINGER FOR ULIKE BYGNINGSTYPER:

Bilde

Hvordan kan KONE hjelpe meg?

NYSKAPENDE INNOVASJONER

Etter hvert som nye teknologier dukker opp, skyver vi grensene for innovasjon for å skape enda bedre løsninger for en bedre brukeropplevelse i bygningen.

ALT DU TRENGER FRA ÉN OG SAMME PARTNER

En ende-til-ende-løsning fra KONE betyr lavere totalkostnader og gjør det unødvendig å koordinere med flere leverandører.

DESIGN OG TILGJENGELIGHET I VERDENSKLASSEN

Våre visuelt tiltalende og brukervennlige enheter har fått en rekke designpriser.

Bedre opplevelse sammen

EN SØMLØS METODE Å TA I MOT GJESTER PÅ

Med Indoor.Ninja, en tjeneste som administrerer besøkende for kontorbygg som kobler besøkende, verter og heiser, gjør KONE et besøk enkelt. Indoor.Ninja er en tjeneste som administrerer besøkende for kontorbygg som kobler besøkende, verter og heiser. Hjelp besøkende til å komme frem til rett sted med minimal innsats, reduser kostnader for resepsjon og spar tid.